Welkom op de website van Casa La Vita.

We hebben Lagotti (meervoud van Lagotto) en Siamezen. Lagotti (officiëel Lagotto Romagnolo) zijn middelgrote honden. Ze worden ook wel Italiaanse waterspaniels genoemd of truffelhondjes. Siamezen zijn Oosterse korthaar katten.

Voor ons maken de dieren van het huis een thuis. Alle dieren zijn in eerste plaats onze maatjes en fijne huisgenoten. Maar wij vinden het leuk om, als er de gelegenheid voor is, zo af en toe een nestje te hebben (maar helaas, zit dat er de komende paar jaar niet in [toegevoegd 25-1-2021]). Karakter en gezondheid is hierbij voor ons het uitgangspunt.

Casa la Vita is aangesloten bij de Lagotto Romagnolo Club Nederland (LRCN) en Mundikat (FIFe).

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze Lagotti, of over onze Siamezen, volg dan de links. Maar u kunt ook contact met ons opnemen: Wij willen graag informatie geven en staan altijd open voor vragen. U kunt ook een reactie achterlaten in het gastenboek.

Casa la Vita is te vinden in het midden van het land.

Cunie & Neeltje SleijpenDoor te klikken op de foto in het linker menu
of op `Casa La Vita' kom je terug op deze pagina.

Deze website gebruikt Javascripts. Als je deze regel kunt lezen werkt Javascript niet. (Wellicht worden scripts geblokkeerd.) Installeer of activeer Javascript eerst.